Plase Anti Tantari

Plase tantari Rulou

plase anti tantariPe cat de estetice pe atat de utile, plasele tantari rulou completeaza in mod armonios tamplaria locuintei dvs. Plasele pot fi stranse in timpul iernii si refolosite cand este nevoie. Astfel nu se murdaresc si creste durabilitatea

Plase Insecte

Plase anti tantari Plisse sunt potrivite pentru toate tipurile de tamplarie. Plasele anti tantati plisse pot fi utilizate pentru usi si ferestre de dimensiuni mari, cu latimi care ajung la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m.

Plase pe Balamale

Plasele anti tantari pe balamale sunt cele mai populare plase anti insecte datorita intretinerii foarte usoare, aceste plase anti insecte se pot scoate si depozita pe perioada iernii ceea ce le face foarte durabile.

Plase pe clipsuri (fixe)

Plasele anti insecte fixe sau pe clipsuri sunt fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele anti tantari prinse cu clipsuri sunt fixe, nu se pot deschide insa se pot scoate foarte usor.

Plasele de insecte sunt un accesoriu indispensabil pentru caminul dumneavoastra in zilele calde de vara cand vreti sa deschideti geamul in timpul noptii sa va bucurati de aerul curat si sa stati linistiti ca nu veti fi deranjati de tantari muscutile si alte insecte ce va pot invada caminul.
Plasele impotriva tantarilor aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veti reusi sa ve bucurati linistiti, folosindule  veti putea sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati.
Plasele anti-insecte oferite de compania noastra reprezinta o alegere perfecta pentru orice loc, fie ca este vorba despre case sau apartamente, spitale, hoteluri, birouri sau restaurante, montajul lor realizandu-se pe orice fel de tamplarie.
Pentru a satisface dorintele  clientilor nostri avem numeroase variante de inchidere/deschidere pentru acestea: glisante, cu balamale, rulou si plisse.

Ai nevoie de rulouri sau usi de garaj?

Noi avem solutia perfecta pentru tine!

Suna ACUM!
Formular Comanda