Avantaje usi de garaj sectionale

Inca de la infiintarea firmei, deviza noastra a fost satisfactia clientului. Am considerat ca cea mai buna reclama o reprezinta clientii multumiti de serviciile noastre. In plus fata de alte firme de profil noi va oferim: montaje bine executate de catre oameni cu experienta in domeniu, service promt in perioada de garantie si post-garantie, produse de calitate, seriozitate si corectitudine.

Cu o experienta de 12 ani in domeniu cu peste 3.000 de usi de garaj si automatizari instalate (inchideri rezidentiale sau industriale) si cu echipe de instalatori bine pregatiti pentru a pune in valoare produsele pe care le comercializam. Pentru a putea face fata pietei de usi garaj am infiintat un departament tehnic specializat pentru distribuitorii nostri si am asigurat stocuri importante de materie prima pentru ca timpul de raspuns in cazul unei solicitari sa fie cat mai mic.

Usi de garaj Rulou

usi de garaj

Usile de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra. Confectionata din aluminiu, usa de garaj tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Usi de garaj Sectionale

usi garaj sectionale

Usile de garaj sectionale produse de catre noi au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica.

Ai nevoie de rulouri sau usi de garaj?

Noi avem solutia perfecta pentru tine!

Suna ACUM!
Formular Comanda